beregeningsinstallatie onderhoud en service

Een tuinberegening is iets om trots op te zijn en daarom is goed onderhoud bijzonder belangrijk. Onderhoud aan beregeningsinstallaties houdt ze in goede conditie en zorgt ervoor dat ze elk jaar weer prima bestand zijn tegen de seizoenswisselingen. Dit onderhoud vindt plaats aan bestaande en nieuwe beregeningsinstallaties en neemt alle zorgen over de kwaliteit van je beregening in een keer uit handen.

Twee keer per jaar beregeningsinstallatie onderhouden

Om alle leidingen en sproeiers in optimale conditie te houden, vindt het onderhoud aan je tuinberegening twee keer per jaar plaats.

  • Beregeningsinstallatie onderhouden in het voorjaar - Na een lange winter mag de beregening weer zijn werk gaan doen. De leidingen en sproeiers hebben een tijdje werkeloos in de tuin gestaan en hebben dus wat onderhoud nodig om weer volop hun werk te kunnen doen.
  • Beregeningsinstallatie onderhouden in het najaar - Als het kouder wordt, moeten de leidingen en sproeiers even goed doorgeblazen worden, zodat ze netjes opgeborgen kunnen worden voor de winter.

Wordt het onderhoud aan de beregeningsinstallaties goed bijgehouden, dan blijft het systeem jaar na jaar in optimale staat en profiteert de flora in uw tuin hier elk jaar weer van.

Beregeningsinstallatie laten onderhouden

Of je nou een hagelnieuwe beregening hebt liggen, of je hebt er een die al een paar jaar je tuin van water voorziet, onderhoud is altijd belangrijk. Neem contact met ons op voor een afspraak en wij zullen ervoor zorgen dat je geen zorgen hebt over het functioneren van je systeem. Meer weten over bronboringen? Ook dan kunnen wij je zeker van dienst zijn.