Bronboring in Groningen

Wie op zoek gaat naar grondwater, kan hiervoor het beste iemand inhuren die niet alleen de kennis van zaken heeft om het te vinden, maar ook de middelen die ervoor nodig zijn om de boring zo snel en nauwkeurig mogelijk te laten verlopen. Immers, schade aan de tuin is onwenselijk en weten waar het grondwater zich bevindt en hoe je erbij moet komen, maakt het proces een stuk eenvoudiger. Wil je dan ook een bronboring in Groningen laten uitvoeren, dan is Neutel Beregening de ideale partij. Wij zorgen ervoor dat het grondwater goed gevonden wordt, zodat het je beregeningssysteem kan gaan voeden.

Bronboring in Groningen vormt de basis voor jouw perfecte beregeningsinstallatie.

Grondwater is snel gevonden met een bronboring in Groningen

Droge zomers kunnen funest zijn voor planten en gewassen. Regen is immers de voornaamste voedingsbron en als dat uitblijft, hebben de planten het zwaar. Een beregeningsinstallatie voorkomt dat ze uitdrogen, maar als je deze aansluit op de leiding, komt er aan het einde van het jaar een gepeperde rekening van het waterbedrijf jouw kant op. Een bronboring in Groningen maakt het mogelijk om je planten en gewassen met grondwater te voeden. Grondwater is het water dat na een regenbui door de grond zakt en daar bewaard blijft. Niet te verwarren met oppervlaktewater trouwens, dat is water in bijvoorbeeld sloten en meren. Ook uitstekend te gebruiken voor een tuinberegening, maar wie dat niet in de directe omgeving heeft, zal op een andere manier aan water moeten komen.

Een bron boren in Groningen verloopt nauwkeurig

Door een gat te boren in je tuin, gaan we op zoek naar grondwater. Deze bronboring in Groningen levert natuurlijk een beetje schade op, maar bij Neutel Beregening weten we hoe graag onze klanten de tuin zo goed mogelijk houden. Daarom beschikken we over onze eigen apparatuur, die zo is gemaakt dat een waterbron boren in Groningen met zo weinig mogelijk schade plaatsvindt. De boring verloopt snel en nauwkeurig, waardoor je tuin er zo weinig mogelijk onder zal lijden. Meestal is na een goede twee weken niets meer te zien van de boring en kan je genieten van al het goeds dat het grondwater te bieden heeft.

Een bronboring in Groningen in vijf stappen

Neutel Beregening heeft een ruime ervaring in het boren naar grondwater en dus kunnen we die ervaring dan ook inzetten om volgens een vast patroon te werk te gaan. Met dit stappenplan weet je precies waar je aan toe bent en zullen we op de meest efficiƫnte manier tot je grondwater komen.

  1. Vooronderzoek - Met onze uitgebreide kennis van de grondsoorten in Nederland, kunnen we alvast een goed beeld ontwikkelen van waar je grondwater ongeveer moet zitten.
  2. De boring - Hierna gaan we een bron boren in Groningen. Bij deze bronboring wordt ook zand omhoog gezogen, wat we gaan gebruiken voor de derde stap.
  3. Het samenstellen van een boorprofiel - Het zand levert waardevolle informatie over waar het grondwater precies zit. Aan de hand van dit boorprofiel, weten we waar het filter geplaatst moet worden, zodat je straks beschikt over schoon water.
  4. Het plaatsen van het filter - Als het filter eenmaal is geplaatst, kan je straks beschikken over een zandvrije beregening.
  5. Opruimen - Als alles eenmaal gedaan is, dekken we het boorgat af en wordt alles zo netjes mogelijk achtergelaten. Vanaf nu kunnen we ons richten op het aanleggen van de beregening.
Neutel Beregening weet precies welke stappen ze moeten doorlopen tijdens het maken van de bronboring in Groningen.

Neutel Beregening heeft alle certificaten in huis

Natuurlijk wil je bij bronboringen in Groningen geholpen worden door een expert. Daarom is Neutel Beregening dan ook volledig gecertificeerd, zodat je er zeker van bent dat je in zee gaat met een partij die precies weet wat ze doet.

Wij beschikken over de volgende certificering:

  • SIKB BRL 2100 - 2101

Mocht je vragen hebben over deze certificering, dan staan we je natuurlijk graag te woord.

Een bronboring in Groningen verzekert je van schoon grondwater

Een bronboring in Groningen is de ultieme manier om grondwater te bemachtigen, waarmee je tuin vervolgens beregend kan worden. Door grondwater te gebruiken, beregen je je tuin niet alleen effectief, maar ook nog eens bijzonder duurzaam. Je maakt immers niet gebruik van leidingwater, maar puur van het water dat al in de grond zit. Een waterbron boren in Groningen is het begin van een oplossing waar je nog vele jaren plezier en profijt van zult hebben. Neutel Beregening is naast het bronboren, ook gespecialiseerd in het aanleggen van beregeningen. Wil je ook een beregening laten aanleggen in Groningen? Of een beregening laten aanleggen in Friesland, of zoek je juist naar een bronboring in Friesland? Wij helpen je graag. En heb je vragen? Neem dan vooral contact met ons op. Onze experts staan je graag te woord.