Beregening in Overijssel

De zomers in Nederland worden steeds warmer en droger, zo ook in Overijssel. Hierdoor krijgen de planten in je tuin van nature niet meer voldoende water, wat ze nodig hebben om te kunnen overleven. Handmatig sproeien is dan ook nodig om ervoor te zorgen dat ze voldoende voeding krijgen. Echter kan dit aardig wat tijd, moeite en kosten vragen en is er een betere oplossing: beregening in Overijssel. Hierbij zorgt de beregeningsinstallatie ervoor dat je tuin precies voldoende water krijgt op de juiste momenten, zodat jij je hier geen zorgen meer over hoeft te maken. Bij Neutel Beregening leggen wij de installatie graag voor je aan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Beregening in Overijssel zorgt ervoor dat je tuin er altijd mooi onderhouden bij ligt zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen.

Zonder zorgen de zomer door met beregening in Overijssel

Beregening in Overijssel zorgt ervoor dat het heen en weer slepen met de tuinslang verleden tijd wordt. Neutel Beregening zorgt ervoor dat jouw tuin via leidingen onder de grond voldoende wordt voorzien van grondwater. Dit grondwater is afkomstig van neerslag, waardoor je waterrekening onaangetast blijft. Tuinberegening in Overijssel zorgt dat je planten niks tekort komen. Hierdoor kun jij optimaal genieten van je mooie tuin en hoef je je nergens meer zorgen over te maken.

Zorgvuldig en professionele beregeningsinstallatie in Overijssel

Wanneer je denkt aan het aanleggen van leidingen onder de grond, dan zul je al gauw denken dat je hele tuin op de schop moet. Toch is dat niet helemaal het geval. Bij Neutel Beregening zorgen wij ervoor dat de leidingen met de juiste apparatuur worden geplaatst, waardoor er zo min mogelijk schade aan de tuin wordt veroorzaakt. Vaak is hier na twee weken al niks meer van terug te zien en het is toch veel mooier dan dat er leidingen boven de grond liggen.

Tuinberegening in Overijssel in enkele stappen

Neutel Beregening heeft door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van beregening in Overijssel. Hierdoor is beregening aanleggen in Overijssel één van onze specialiteiten geworden en kun je deze klus gerust aan ons overdragen. Bij het aanleggen van de beregeningsinstallatie volgen wij drie stappen:

  • Bronboring
  • Het aanleggen van de beregeningsinstallatie
  • Twee keer per jaar onderhoud

Bronboring

Door middel van bronboring wordt er gezocht naar grondwater. Hierdoor kan de beregeningsinstallatie in Overijssel perfect worden aangesloten en weten wij precies waar het filter moet komen. Het filter zorgt ervoor dat het water mooi zuiver is wanneer het uit de sproeiers komt.

De installatie aanleggen

Nadat de bronboring is verricht is het tijd om de beregening aan te leggen in Overijssel. Hierbij wordt de grond kortstondig open gesneden om de leidingen en sproeiers er in te verwerken. Direct hierna wordt de grond weer dichtgemaakt. Na ongeveer twee weken zie je hier in de meeste gevallen niks meer van. Het opensnijden van de grond wordt met speciale apparatuur gedaan.

Een beregeningsinstallatie in Overijssel wordt door Neutel Beregening haast onzichtbaar aangelegd.

Het onderhoud

Om jouw beregening in Overijssel op topniveau te houden is het belangrijk dat deze twee keer per jaar onderhouden wordt. Het onderhoud zorgt ervoor dat je beregening in Overijssel langer mee gaat. Het onderhoud voeren wij graag voor je uit. Als de winter begint zorgen we ervoor dat de jouw beregening vorstbestendig wordt gemaakt zodat er geen problemen zullen ontstaan als het flink gaat vriezen. In de lente zorgen we ervoor dat de leidingen weer goed klaargestoomd worden voor de warmere dagen.

Neutel beregening voor jouw tuinberegening in Overijssel

Bij Neutel Beregening staan we klaar voor jouw tuinberegening van begin tot eind. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Of heb je een vraag over beregening in Overijssel of bronboring in Overijssel? Neem dan gerust contact met ons op. Ook buiten Overijssel kun je bij ons terecht, bijvoorbeeld voor beregening aanleggen in Drenthe.